سلام علیکم
سردبیر یزد فردا، امیدوارام احوالات به کام باشد.
(الحمدالله خوبیم)
چند نکته در مورد سخنان شمادر مورد امورات شهرستان اردکان قابل تامل می باشد
۱. آیا شرایط فرمانداری ویژه را خوانده اید؟(بله که خوانده ام) که بقیه شهرستان های استان را به جان اردکان
یزدفردا: (البته در تمام شهرستانها همچو اردکان انسانهای مدافع حق زیاد است) می اندازید. البته خوب از حربه تفرقه بنداز و حکومت کن استفاده می کنید
یزدفردا: (این قضاوت عجولانه شماست در مورد ما و کارنامه بیست ساله یزدفردا این را نفی کرده)
مگر مردم شریف اردکان در مورد دیگر شهرها دخالتی دارند؟
یزدفردا: (نباید هم داشته باشند ما یک رسانه هستیم و چشمان تیز بین عدالت و یا به قولی زبان گویای همان مردم)
و اینکه نظرتان بهتر است برای شهرستان خودتان باشد.
یزدفردا: (یک رسانه سرباز وطن است حد و مرز های شهرستانی و.... برایش متصور نیست)
۲. اینکه شما در مورد استعفاء یک شخصیت حقوقی شهر مان اعلام نظر می کنید جای تعجب دارد!!!
یزدفردا: (احتمالا رسانه را نمی شناسید ، بپرسید؟ و ما هم متعجب که شما به جای شخصیت حقوقی پاسخ دادید! احتمالا شنیده اید انسان زنده وکیل وصی نمی خواهد این مصداق برای شماست نه رسانه ها)
نمی دانم چرا بدنبال ایجاد فضای دوقطبی در شهرستان اردکان هستید؟
یزدفردا: (این قضاوت شماست و یک فرافکنی به حساب می آید)
جناب مهندس نوریان منتخب مردم اردکان است و به خودمان مربوط می شود. بحث درون خانوادگی می باشد و بهتر است به امورات خود بپردازید.
یزدفردا: (تصمیم که به که مرتبط است یا نیست، وظیفه شما نیست، کلا این تفکر پاک کردن صورت مساله و حذف صدای منتقد خیلی آشناست خیر برادر ما تا آخر امور را پیگیری می کنیم و از ایجاد رانت های شهرستانی در حد توان جلو گیری می کنیم تا به عدالت نزدیک شویم)
۳. در مورد درختان بریده شده بلوار شهید بهشتی اردکان اینکه وقت کرده اید و شمرده اید خدا قوت دارد
یزدفردا: (این هم نشاندهنده آن است که ما بیش از شما برای اردکان دل می سوزانیم وبه وظیفه خود عمل کرده ایم و با صدایی رسا و با نام و دلی سرشار از عشق به وطنمان ایران آن را به عنوان کارنامه متاسفانه بد ثبت کرده ایم، اما افسوس!! رانتهای و فشارهای دوستان شما پیروز و این حرکت را به نام خود ثبت کردند، تاریخ قضاوت می کند)
آیا شهرمان بخواهد توسعه یابد باید به شما هم پاسخ بدهیم؟
یزدفردا: (اگر کارتان غیر قانونی باشد صد البته که باید به مراجع مربوط پاسخگو باشید و ما فقط اطلاع رسانی می کنیم به نظر شما ما برای اطلاع رسانی و انتقاد باید از شما و یا خان های جدید اجازه بگیریم)
در مورد درخت کاج از نظر تولید اکسیژن و آلودگی محیطی آن و.... بهتر است تحقیق کنید.
یزدفردا: (بهتر است شما نتایج تحقیقاتون را به کشور ارائه دهید تا تمامی کاج های شهرهای ایران و دنیا را قطع کنند و پیشرفت کنند)
۴. اینکه آقای نوریان کجا استعفاء بدهد به خود ایشان مربوط است.
یزدفردا: (صد البته ولی ما پیشنهاد کردیم ببینیم چقدر جدی هستند)
اگر به فکر نان آلایندگی یک صنعت هستید و اهل قلم، پس لطفا به حضرات اعلام کنید عوارض آلایندگی و ارزش افزوده صنایع اردکان را خرج شهر یزد نکنند
یزدفردا: (اگر قرار باشد احقاق حقی شود معادن شهرستان بافق از اول نباید در نقشه اردکان با رانت جا می گرفت منابع آبی بهاباد ولخرجیها در اردکان !!)
و حضرتعالی سعی کنید سوار هواپیماهای چادرملو اردکان نشوید چون این هم جزوء همین نانها می باشد.
یزدفردا: (قول می دهم چنین کاری نکنم ولی این هواپیمایی که سوار می شوید اشک دیده و خون دل مردم بافق و بهاباد است)
جا دارد یادی کنم از فرمایشات حضرت آیت الله امام خامنه ای (مدظله) در مورد اردکان: در میان شهرهای استان یزد اردکان از همه برای من اشناتر است... برای من همواره مرکز استان یزد اردکان بوده است.(کتاب روزهای پر خطر ۳۰۹ یا تاریخ اردکان جلد اول)
یزدفردا: (شما عادت دارید از حضرت آقا خرج کنید و پشت سر ایشان به دلخواه خودتان حرف بزنید)
و در آخر از فرماندار محترم اردکان خواهشمندم یک سری کتاب تاریخ اردکان به مناسبت عید باستانی نوروز برای حضرات مرکز نشین ارسال نمایند تا به سبقه نگین کویر ایران پی ببرند.
یزدفردا: (چه بودیم را فراموش کنید چه هستیم را بنویسید البته که اردکان بزرگ مردانی چون آیت الله خاتمی و بیت محترم ایشان و.... را داشته و بزرگانی در حال حاضر دارد و مردمی نجیب و خونگرم و ولایی دارد این ربطی به زیاده خواهی عده ای قلیل که باعث تفرقه در استان می شود، ندارد، یک زمان افتخار می کردیم، اردکان را یونان کوچک بخوانیم و مردی که باب گفتگو را به جهانیان آموخت، متاسفانه اجازه قضاوت به خودمان نمی دهیم آن را واگذار به مخاطبان فهیم تر از خود می کنیم)
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

یکشنبه 26,ژوئیه,2026